Här är GP-sportens drömelva i EM 2016

GP-sportens EM-drömelva är sprängfylld med offensiv kraft, men vi räknar med att mittbackarna är tillräckligt bra för att den tyske superkeepern Manuel Neuer ska få en relativt lugn dag på jobbet – oavsett motstånd.

ANNONS
|

Se hela elvan i bildspelet ovan.

Tysken Jérôme Boateng och italienaren Giorgio Chiellini bildar ett ramstarkt mittlås och flankeras av David Alaba och Sergio Ramos. Spanjoren spelar mittback i Real Madrid, men går gärna framåt och tar platsen till höger i backlinjen.

På mittfältet huserar hemmanationens gigant Paul Pogba och kroaten Luka Modric – spelgeniet som aldrig hamnar i tidsnöd. Framför den duon har vi samlat en offensiv som skulle göra mål med ögonen förbundna.

Real Madrid-duon Gareth Bale och Cristiano Ronaldo på varsin kant. Två spelare som gärna klaver in i centralt och avlossar sina mäktiga skott.

Efter en fantastisk säsong i Atletico Madrid är fransmannen Antoine Griezmann given i nummer tio-rollen. Och framför honom – Zlatan Ibrahimović.

ANNONS

Uppställning, 4–2–3–1:

Målvakt: Manuel Neuer, Tyskland.

Försvar (från höger): Sergio Ramos (Spanien) Jérôme Boateng (Tyskland) , Giorgio Chiellini (Italien), David Alaba (Österrike).

Centralt mittfält: Paul Pogba (Frankrike), Luka Modric (Kroatien)

Offensivt mittfält(från höger): Gareth Bale (Wales), Antoine Griezmann (Frankrike), Cristiano Ronaldo (Portugal).

Forward: Zlatan Ibrahimović (Sverige).

ANNONS