Här är de största stjärnorna i Afrikanska mästerskapen

Den 31:a upplagan av Afrikanska mästerskapen i fotboll pågår i Gabon. I bildspelet ovan har vi listat de största stjärnorna i turneringen.

ANNONS
|

Elfenbenskusten vann 2015 och det regerande mästarlaget har ett starkt lag på plats i Gabon. Bröderna Yaya och Kolo Touré har sagt hej då till landslaget, men nya stjärnor är redan på plats.

Atalantas 20-åringFranck Kessie uppges vara aktuell för en flytt till Premier League. Chelsea och Liverpool uppges följa den talangfulle mittfältaren. Och slutet av förraåret fick förbundskaptenen Michel Dussuyer ett glädjebesked:Wilfried Zaha byter England mot Elfenbenskusten.

Den 24-årige Crystal Palace-yttern har gjort två landskamper för England. Men när han petades av Gareth Southgate bestämde han sig.

– Jag har gjort mitt val, nu vill jag spela med Elfenbenskusten. Det känns helt rätt. Jag är stolt över att representeramitt land, och spela i ett landslag som alltid är fullt av talang, säger Zaha enligt Metro.

ANNONS

I bildspelet ovan har vi samlat stjärnorna du inte får missa.Både Kessie och Zaha är med, men ivorianerna har en bit upp till mästerskapets största profiler.

ANNONS