Hamrén: "Känslomässiga dagar"

Erik Hamrén avslutade tiden som Islands förbundskapten med en 0-4-förlust mot England i Nations League. I helgen förlorade han dessutom sin pappa.

ANNONS
|

På onsdagen förlorade Island med 4-0 mot England. Spelarna bar svarta sorgeband för förbundskapten Erik Hamréns pappa, som gick bort under söndagen.

Matchen mot England var dessutom Hamréns sista sm tränare för det isländska landslaget, på lördagen meddelade han att han avgår efter att landet missat EM-slutspelet.

Nu väntar en oviss framtiden för 63-åringen.

– Jag vet inte vad jag ska göra. Jag åker hem till min fru och börjar förbereda mig för min fars begravning. Jag har inte pratat med någon klubb eller något landslag, säger han till fotbolti.net enligt TV4:s Fotbollskanalen.

I kvalet till EM 2021 förlorade Island playoff-mötet med Ungern med 1–2, och enligt Hamrén har det varit "känslosamma dagar" efter det.

ANNONS

– Det har varit svåra dagar. Nederlaget mot Ungern skadade alla. Vi gjorde det bra mot Danmark, men idag (onsdag), det var inte tillräckligt bra. Det har definitivt varit känslomässiga dagar, säger han.

ANNONS