Hamrén: "Inte okej för Zlatan att flyga till Manchester"

Det har spekulerats i veckor om Zlatan Ibrahimovic och Manchester United. Kanske är de spekulationerna nu på väg att läggas på is. – Det skulle inte vara okej för Zlatan att flyga till Manchester, säger Erik Hamrén.

ANNONS
|

Den svenske superstjärnan omgärdas ständigt om rykten om hans framtid. Rykten som allt som oftast innehåller Manchester United och en återförening med Jose Mourinho. Med bara dagar kvar till EM drar gång för svensk del med mötet med Irland är spekulationerna om Zlatan fortsatt heta. Något som kanske kan påverka Zlatans uppladdning till EM?

– Jag är hundra procent säker, det kommer inte påverka Zlatan. Han har varit med i branschen länge. Spelarna har sin fritid på schemat, vad de gör då … det är inget jag kan påverka.

Om han skulle vilja flyga någonstans? Typ Manchester?

ANNONS

– Det skulle inte vara okej för Zlatan att flyga till Manchester.

Spelarna i landslaget är vana vid alla rykten kring Zlatan Ibrahimovic. Förbundskapten Erik Hamrén är dock säker. Ryktena kring lagets lagkapten kommer inte att påverka landslaget under EM.

– Jag förstår om det är mycket om Zlatan i media. Inte bara i Sverige. Jag förstår det. Hos oss är det dock ingenting. Han sköter det perfekt, det vet vi om. Spelarna är vana med det. Du kan vara lugn, det är inget som påverkas oss negativt inom gruppen. Absolut ingenting.

ANNONS