Gais föll på stopptid efter straffmiss

ANNONS
|

Efter två raka segrar i serien, och en i cupen har en viss optimism kunnat skönjas i Gaislägret på sistone. Men när Grönsvart åkte till Södertälje – utan avstängde Johan Lundgren och sjuka Richard Ekunde David Björkeryd – så hade man svårt att spinna vidare på den positiva trenden. Gais drabbades dessutom av en skada på högerbacken Danny Ervik i början av matchen.

Ändå fick göteborgarna ett gyllene läge i den första halvleken när domaren dömde straff. Men Kieron Cadogan sköt mer hårt än precist – och bollen gick över.

– Det är synd såklart, det är ju en av våra heta chanser. Vi hade någon nick i andra halvlek, men det var inte så mycket mer, säger Björn Andersson.

ANNONS

Han byttes in i den 67:e minuten i stället för Patrik Ingelsten. 20 minuter senare fick Andersson kliva av efter att ha fått två gula kort.

– När jag får det första kortet så tycker domaren att jag går in för hårt. Bollen är emellan, så det är en bedömningssak, säger Andersson.

Det andra kortet fick han efter att ha varit för högt uppe med foten i en duell.

– Jag är stillastående och den som styr situationen. Det är jag som är först på bollen. Så den är feldömd, helt enkelt, säger Andersson.

Från sidan fick han sedan se hur en ganska medioker match såg ut att sluta mållös – men på stopptid fullbordades Gais usla kväll. Ett inlägg från vänster nådde Isa Demir, vars första skott täcktes. Demir fick en chans till och satte bollen snyggt i krysset.

– Det är synd att vi inte kan ta med oss spelet från slutet av första halvleken, för då styrde vi matchen. Men Assyriska är ett bra lag och det är bara att ta nya tag för oss, säger Björn Andersson.

ANNONS