Göteborg FC förlänger med Loes Geurts

Loes Geurts stannar i Göteborg FC. Under fredagen meddelade klubben att Europamästarinnan stannar kvar över ytterligare två säsonger.
– Jag är lycklig i Göteborg, säger Geurts i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Göteborg FC har suttit på ett av allsvenskans kanske bästa målvaktspar. Svenske landslagsmålvakten Jennifer Falk och Nederländernas dito, Loes Geurts.

Nu meddelar GFC att duon förblir intakt en tid framöver. Sedan tidigare har det varit klart att Falks stannar kvar, under fredagen kom beskedet att Geurts har förlängt sitt kontrakt över ytterligare två säsonger.

– Jag har funderat på andra möjligheter, men det finns risker överallt och du kan aldrig vara säker på att få spela. Samtidigt känner jag att konkurrensen med Jennifer Falk utvecklar oss båda. Vi blir bättre tillsammans, säger hon i ett pressmeddelande.

"Haft högsta prioritet"

Sportchef, Lasse Svensson, är såklart nöjd med att behålla Geurts som var med och tog EM-guld tillsammans med Nederländerna i somras.

ANNONS

– Fantastiskt roligt, säger sportchefen Lasse Svensson. Att behålla Loes har haft högsta prioritet för oss. Och att ha de två bästa målvakterna i serien är så klart en ren ynnest för klubben. Och när facit skrivs för 2020 är jag förhoppningsfull om att de bägge två kommer att ha bidragit till en framgångsrik säsong.

ANNONS