Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Frida Östberg väntar sitt fjärde barn

Tidigare landslagsspelaren och SVT-experten Frida Östberg ska bli mamma – för fjärde gången. Det bekräftar hon för Sportbladet.
– Det känns så klart jättekul, säger hon till tidningen.

Fram till förra året var Frida Östberg ett stående inslag i SVT:s fotbollssändningar. Den förre storspelaren, med bland annat ett VM-silver, tre SM-guld och en diamantboll på sitt cv, bildade radarpar tillsammans med Jane Björck och var expert i över tio år.

Numer jobbar hon med ett projekt för fotbollförbundet och kommer att få följa damernas fotbolls-EM hemma från soffan.

Samtidigt avslöjar hon att hon är höggravid och väntar sitt fjärde barn.

– Det var det bästa med den här överraskningen. Att barnet ramlar in precis till den bästa underhållningen, berättar hon för Sportbladet.

Hon berättar att vara höggravid i den nuvarande värmen kanske inte är helt optimal. Men utöver hettan är det glädje i det Östbergska hemmet.

– Det känns så klart jättekul nu när man har landat i det. Men allt har gått bra, vi mår bra och de andra barnen är förväntansfulla.

Frida Östberg kommer se årets EM från hemmaplan: ”Man kommer sakna kollegorna”. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
Frida Östberg kommer se årets EM från hemmaplan: ”Man kommer sakna kollegorna”. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Kommer se EM från hemmaplan

Dock är det inte utan att hon kommer sakna att vara på plats när Sverige nästa vecka inleder jakten på EM-guldet i England.

– Man kommer sakna kollegorna och att verkligen vara i hetluften nu när man inte är tränad nog att vara med. Det är ett extremt roligt jobb då, framförallt när man har haft de kollegorna jag har haft. Man har haft tur att jobba med personer som Jane Björk och Daniel Nannskog. Det är ett gött gäng, säger hon till Sportbladet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.