Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Gais och Blåvitt premiärspelar i helgen och även Häcken ska spela match. GP sänder alla tre lagens tillställningar. Bild: Bildbyrån
Gais och Blåvitt premiärspelar i helgen och även Häcken ska spela match. GP sänder alla tre lagens tillställningar. Bild: Bildbyrån

Fotbollspremiärer direkt på gp.se

Gais och IFK Göteborg har premiärer och Häcken spelar match i helgen.
Och ni kan se samtliga direkt på gp.se.
– Vårt mål är att ge våra läsare bästa bevakningen av våra lag som det bara är möjligt och att vi nu kan direktsända premiärmatcherna känns därför helt rätt, säger GP-sportens fotbollsredaktör Fredrik Östberg.

Ett säkert vårtecken brukar vara när träningsmatcherna drar igång och i helgen är det dags. Det är också nu som lagen ska visa upp sig för första gången på det nya året och förväntningarna är såklart väldigt stora.

– Vi märker mer och mer att temperaturen kring våra lag ökar i takt med att säsongen närmar sig. Många hör av sig och frågar om vår bevakning av försäsongsmatcher. Fotbollsfebern har börjat stiga i stan, helt klart. Med tanke på det är det förstås jättekul att vi kan bjuda in till en sådan fotbollshelg redan i januari, säger Fredrik Östberg.

Först ut är BK Häcken som tar emot Norrby på Bravida Arena på lördag klockan 13.00. Klockan 17.00 är det sedan dags för Gais att ta emot skrällaget tillika de allsvenska nykomlingarna Varbergs Bois på samma arena.

Dagen efter, på söndag, är det dags för IFK Göteborg, då laget gästas av danska Ålborg klockan 14.00 i Prioritet Serneke Arena.

– Jag vet att många är sugna på att se hur lagen står sig vid den här tiden på säsongen, sen hoppas vi förstås att så många nyförvärv som möjligt får chansen att visa upp sig för sin nya hemmapublik. Det kittlar ju lite extra.

Fler direktsända träningsmatcher för elitlagen är att vänta. All information kring det kommer att finnas på GP.se samt i papperstidningen.

– Att vi nu förutom text och bild, även kan direktsända matchen ligger helt i vår linje med en ännu mer heltäckande bevakning av de lokala lagen. Vi ser också att det finns ett stort intresse bland våra läsare för våra sändningar.

Om ett par veckor är det dags för BK Häcken och IFK Göteborg att åka på träningsläger i Portugal. GP-sportens Linus Petersson kommer att bevaka både Häckens och IFK Göteborgs, så räkna med full bevakning därifrån.

Faktaruta

Bravida arena, lördag, 13.00: BK Häcken-Norrby

Bravida arena, lördag, 17.00: Gais-Varbergs Bois

Prioritet Serneke Arena, söndag, 14.00: IFK Göteborg-Ålborg

Samtliga matcher livesänds på gp.se/sport. Sändningarna startar ca tio minuter innan avspark och kommenteras av GP-sportens Alexander Olausson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.