Förbundskaptenerna missade flyget till VM

Resan mot VM kunde gått bättre för de svenska förbundskaptenerna. Peter Gerhardsson och Magnus Wikman missade den långa flygningen från London till Sydney.
”Nu är jag längre från VM än någonsin”, skriver Wikman på Instagram.

ANNONS
|

Under helgen har det svenska landslagets resa till Nya Zeeland, där det om knappt två veckor är dags för VM-premiär mot Sydafrika, inletts. Spelarna reser i mindre grupper och några har redan landat i Wellington – och övriga är på ingång. De får dock vänta på sina tränare.

Förbundskaptenerna Peter Gerhardsson och Magnus Wikman skulle resa via London till Sydney och sedan vidare till Nya Zeeland. Men i London tog det stopp.

Instagram berättar Wikman att duon missade flyget till Oceanien.

”Nu är jag längre från VM än någonsin. Ett försenat plan från Arlanda gjorde att vi, alltså jag och PG, missade den längsta flighten jag någonsin skulle ha åkt...23.5 h London–Sydney”, skriver han.

ANNONS

Han fortsätter:

”Istället blev det ombokning på Heathrow med en påtänd sjungande snubbe bredvid, vilket gjorde att allt blev klart 3 h senare än förväntat.”

Bagaget försvunnet

Förbundskaptenerna får nu vänta innan den långa resan, som nu blir en morgonflygning som kommer gå visa Dubai.

”Att du dessutom laddat ner en app för tidsomställningens skull, som började gälla tre dagar innan avresan och som talar om när du ska sova, äta, dricka kaffe etc för den optimala acklimatiseringen utifrån din rutt har nu blivit helt förstörd...", skriver Wikman.

Wikman skriver också att duons bagage är försvunnet.

"Bagagen vet ingen vart de är förutom bagagen själva".

Sverige spelar VM-premiär mot Sydafrika 23:e juli.

LÄS MER:Lotta Schelin om livet efter tv-karriären – öppnar för comeback

LÄS MER:Magdalena Erikssons om nya relationen med Fifa: ”Nu ser vi förändring”

LÄS MER:Sveriges huvudbry: Seger kan missa VM-premiären

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS