Erik och Carina Berg har fått barn

Djurgårdsstjärnan Erik Berg och tv-profilen Carina Berg har fått sitt andra gemensamma barn. ”Äntligen en ny medlem i vårt gäng. Hej Juno”, skriver Erik Berg på Instagram.

ANNONS
|

Erik Berg, 32, och Carina Berg, 43, fick i december 2019 sitt första gemensamma barn, sonen Otto.

Nu har paret fått tillökning. På torsdagen delar Djurgårdsförsvararen Erik Berg en bild på Instagram med frun Carina och den nyfödda dottern Juno.

”Äntligen en ny medlem i vårt gäng. Hej Juno”, skriver han.

Även Carina delar en bild på sociala medier.

”Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skriver hon.

I Djurgården sedan 2019

Carina och Erik Berg gick 2017 ut med att de var ett par, Erik spelade då för FC Köpenhamn. 2018 gifte sig paret och sedan 2019 spelar Erik, tidigare Johansson, för Djurgården och vann SM-guld med klubben samma år. 2011-2012 representerade han Gais och han har även spelat i Falkenbergs FF, Malmö FF och belgiska Gent.

ANNONS

Berg gjorde mellan 2014 och 2016 12 landskamper för Sverige och spelade i EM i Frankrike 2016. Kontraktet med Djurgården sträcker sig över säsongen 2022 och nu kämpar Berg med att komma tillbaka från skada.

Paret har de senaste året syns tillsammans i tv-programmet ”Bergs drömkåk” där de renoverat ett hus i Stockholms skärgård.

Carina Berg har förutom nu två barn med Erik Berg en son från sitt tidigare förhållande med Kristian Luuk.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS