Eoin Bradley kissade på planen – stängs av sex matcher

Eoin Bradley kissade på fotbollsplanen i somras. Nu straffas Coleraine FC-anfallaren med en lång avstängning, det rapporterar BBC.

ANNONS
|

Det sägs att nöden inte har någon lag – det gäller dock inom den nordirländska fotbollen. Vilket Eoin Bradley fått erfara.

Först måste bandet backa tillbaka till i somras, 27 Juli närmare bestämt. 36-årige Bradley spelade då semifinal med sitt Coleraine FC mot Ballymena i Irländska cupen.

Anfallaren hade, via frispark, gjort målet som länge såg ut att stå sig som avgörande. Men på i den fjärde tilläggstidsminuten kvitterade Ballymena och tvingade fram en förlängning – det var då nöden slog till på Windsor Park.

Coleraine FC hade samlats vid sidlinjen för en kort genomgång innan matchen skulle avgöras när Eoin Bradley beslutar sig för att kissa på gräsmattan.

ANNONS

Ett beslut som kom att stå Bradley dyrt. Nu meddelar nämligen Irländska fotbollförbundet att man anfallaren stängs av i hela sex matcher. Detta då man anser att skadat idrottens rykte genom att kissa på planen, det skriver BBC.

Den irländska ligan börjar 17 oktober – men Eoin Bradley kommer inte få komma till spel förrän 21 november.

ANNONS