Bojan Djordjic sågar svenska landslaget

0-3 borta mot Azerbajdzjan. Då totalsågade Viaplays expert Bojan Djordjic det svenska landslaget.
– Jag minns inte senast jag såg en så här usel insats, dundrar han i studion.

ANNONS
|

Ur ett sportsligt perspektiv var det en oviktig match som Sverige hade borta mot Azerbajdzjan. Trots detta var man, som det 23:e rankade laget, favoriter mot ett landslag som återfinns först på 120:e plats i Fifas ranking.

När matchen väl var igång var det dock svårt att urskilja vilket lag som, enligt ovan nämnda ranking, var det bästa laget. Sverige stod nämligen för en blek insats och låg under med två mål efter bara fem spelade minuter.

Trots kallduschen vaknade inte Janne Anderssons mannar till liv och efter en fiaskoartad halvlek var inte Viaplays expert Bojan Djordjic nådig i sin kritik.

ANNONS

– Att se vårt landslag vara så oinspirerade och omotiverade är långt ifrån godkänt. När de sitter där ska spelarna skämmas över sina insatser. Även om det har varit ett skitkval och det är borta kan det inte se ut som det gör i första halvlek, dundrar han.

Bojan Djordjic: Ingenting har funkat i två år

Muntrare tongångar blev det knappast efter den andra halvleken, efter vilken Sverige hade förlorat med 0–3. Trots att Azerbajdzjan spelade med en man mindre i över en halvtimme.

– Ingenting har funkat under två år. Jag låter lite hård, eftersom det har funnits prestationer, men det har inte varit bra nog och det här man såg ikväll vill man inte uppleva igen som svensk. Jag minns inte senast jag såg en så här usel insats från ett svenskt landslag i modern tid, säger Bojan Djordjic.

LÄS MER:Svenskt mörker: Utspelat mot Azerbajdzjan

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS