Astrit Selmani kritisk mot FHM och regeringen

Astrit Selmani och Gustav Ludwigson är två av Hammarbys främsta offensiva pjäser. Duon är också missnöjda över att allsvenskan fortsatt spelas utan större publik.
– Onödigt från regeringen. Alla köpcentrum är ju fulla, vad jag vet, men ingen bryr sig, säger Selmani till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Hammarby besegrade Mjällby med 2-0 under lördagen i hemmapremiären på Tele2 Arena. Matchen sågs av ett hundratal åskådare – åtta i den ”vanliga” publiken tillsammans med restauranggäster och tittare från logerna.

Någon som inte uppskattade det var hemmalagets nyförvärv Astrit Selmani, som stod för en assist i vinsten.

– Det är bara släppa in publiken. Jag förstår inte vad problemet är. Kolla hur tomma läktarna var här. Får det inte plats lite fler folk är det sjukt, säger Selmani till Fotbollskanalen.

Både tränare Stefan Billborn och spelare från laget lyfte efter matchen fram hur viktigt stödet från supportrarna var för matchbilden, även om de var få.

ANNONS

Selmanis anfallskollega Gustav Ludwigson, som anslöt till laget i fjol från Örgryte IS, berättade att han fick gåshud fastän att det rörde sig om ett hundra personer på läktaren.

– Det kändes som att det var på riktigt. Man mår bra direkt. När vi gör mål - då gör vi det för supportrarna. Det blir en helt annan upplevelse. Om de här kan göra vad de gjorde här, tänk då vad 300 eller 3000 åskådare till skulle kunna göra, säger han till Fotbollskanalen.

För fjolårets allsvenska poängkung Astrit Selmani är det en självklarhet att de allsvenska arenorna ska få släppa in fler människor.

– Jag ser inga problem med att släppa in lite supportrar, speciellt på en så här stor arena. Onödigt från regeringen. Alla köpcentrum är ju fulla, vad jag vet, men ingen bryr sig.

ANNONS