Andreas Granqvist dementerar rykten om rattfylla

Det florerar rykten om att Andreas Granqvist, 35, ska ha kört rattfull i Helsingborg, skriver landslagsikonen själv på Instagram. I samma inlägg dementerar han också ryktena kraftfullt. ”Som vanligt sprids det massa rykten om mig i min hemstad Helsingborg utan någon som helst SANNING”, skriver stjärnan.

ANNONS
|

Helsingborgs IF har åkt ut allsvenskan med en skadad Andreas Granqvist som spelande sportchef. Förra veckan fick klubben en ny tränarduo – tidigare spelaren Mattias Lindström kliver in som assisterande till Jörgen Lennartsson.

Så här sa Lennartsson till GP om hur det kommer bli att ha en spelande sportchef i laget.

– Det är ganska odramatiskt. Jag har känt ”Granen” i 20 år och vi har alltid haft en väldigt bra relation. Det blir snarare en styrka för oss, vi kommer ha en tät dialog och bra samarbete. När han spelar så spelar han och hans ambition är att ta sig tillbaka för att kunna spela även nästa år.

ANNONS

”Granen” och hans gäng laddar nu om för en säsong i Superettan. Däremot har de rutinerade mittbacken fått hantera andra saker vid sidan av som tagit kraft.

Dementerar rykten om rattfylla

På Instagram skriver han att det sprids rykten om att han ska ha kört rattfull.

”Som vanligt sprids det massa rykten om mig i min hemstad Helsingborg utan någon som helst SANNING”.

LÄS MER:Sanna och Jenny Kallurs nya satsning för den svenska folkhälsan

Enligt Granqvist ska de florera rykten om att han ska ha kört rattfull, vilket han kraftigt dementerar.

”Jag har inte åkt fast för rattfylla!!”

”Så ni som sprider massa rykten utan grund kanske kan börja tänka på att jag har en familj som behöver svara på dessa falska rykten hela tiden!!!”

Bild: Skärmdump

Sportbladet har varit i kontakt med Andreas Granqvist som säger att det inte finns något annat att tillägga utöver det som står i Instagram-inlägget.

LÄS MER:Granqvist nära comeback – ger inte upp EM

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS