Alvaro Morata kan ersätta Zlatan i Manchester United

ANNONS
|

Morata gjorde två starka säsongeri Juventus, vilket gjorde att Real Madrid valde att utnyttja en återköpsklausul förra sommaren. Men trots att 24-åringenär spansklandslagsman får han inte särskilt mycket speltid i Real Madrid.

Han har bara startat tolv matcher och gjorttio inhoppi La Liga. Och iChampions League har han bara inlett en match (plus sex inhopp)den här säsongen –trots fin målform. Iligan har han nätat 13 gångeroch i CL har det blivit tre fullträffar.

LÄS OCKSÅ:Spelarna som ökat mest i värde under säsongen

Moratas fina statistik gör att José Mourinho gärna ser honom i Manchester United nästa säsong enligtCadena Ser.Enligt den spanska sajten har Mourinho ringt till Morata för att övertyga honom att skriva på för Manchester United.

ANNONS

Anfallaren kan bli en del av en gigantisk affär mellan Manchester United och Real Madrid. Målvakten David De Gea har länge pekats ut som"Los Merengues" förstaval som ny långsiktig målvaktslösning.

Om De Gea skriver på för Real Madrid måste Mourinho förstås köpa in en ersättare. Vem det kan bli och några andra hetaövergångsrykten hittar du i bildspelet högst upp i artikeln.

LÄS OCKSÅ:Öste in mål i världens bästa liga –och försvann

ANNONS