Alexander Isak målskytt för Newcastle mot Nottingham

Alexander Isak har hittat formen lagom till EM-kvalet.
Mot Nottingham satte han kvitteringen i första halvleks slutskede.
Sedan blev han stor hjälte på tilläggstid.

ANNONS
|

Lagkamraten Joe Willock slog in ett inlägg som såg ut att hamna strax bakom den svenske anfallaren – men Isak lyckades komma rätt och panga in bollen på volley.

Målet betydde 1–1 i matchen och gjordes på tilläggstid i den första halvleken.

Svensken har brottats med skador sedan övergången värd 750 miljoner kronor från Real Sociedad men verkar nu ha fått fart på grejerna. Efter att ha spräckt sin måltorka i förra helgens möte med Wolverhampton har han nu gjort mål i två raka matcher.

Isak var inte heller färdig där. När klockan tickade upp på tilläggstid skaffade han en straff till sitt Newcastle – sedan klev han själv fram.

ANNONS

Anfallaren visade prov på kyla och rullade bollen i nät, hans andra i matchen och sjätte i ligaspelet.

Därmed blev han stor hjälte i 2–1-segern.

EM-kval nästa vecka

Formen han är i nu är han välkommen att konservera till nästa vecka då landslaget samlas för EM-kvalmatcher mot Belgien och Azerbajdzjan.

Faktum är att han kunnat ta med sig ytterligare ett må dit – innan det första nätrasslet hade han ett avslut som styrdes upp i ribban.

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic tillbaka i landslaget

LÄS MER:Isak målskytt när Newcastle slog "Wolves"

LÄS MER:Isak tillbaka efter smällen – med i truppen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS