Alexander Isak förlänger med Real Sociedad

Alexander Isak hyllades för sina blågula insatser under fotbolls-EM. Nu kommer beskedet att 21-åringen förlängt sitt kontrakt med Real Sociedad. Dessutom uppges klubben satt en prislapp på 900 miljoner för klubben som vill köpa loss svensken.

ANNONS
|

Mästerskapsdebuten blev något av en succé för Alexander Isak. Även om anfallaren inte mäktade med att göra något mål för Sverige så hyllades 21-åringen av många för sina insatser.

LÄS MER:Så bra var de svenska spelarnas EM-turnering

Efter premiären mot Spanien hyllades Alexander Isak bland annat av förre Liverpoolspelaren José Enrique som tyckte den engelska storklubben skulle slå till och värva svensken.

LÄS MER:Efter EM-uttåget – så kan Sverige se ut i VM

– Jag har väldigt bra koll på honom eftersom han spelar i Real Sociedad. Han är en toppspelare och jag skulle definitivt värva honom, ska han sagt enligt Liverpoolecho.

Isak förlänger med Real Sociedad

Men ska Isak lämna San Sebastián och Real Sociedad, ja då kommer det kosta.

ANNONS

Nu meddelar nämligen den spanska klubben att man förlängt kontraktet med Alexander Isak fram till och med 2026. Enligt AS ska utköpsklausulen ligga på saftiga 900 miljoner kronor.

– Jag är väldigt glad att fortsätta i ”la Real”. Det är en fantastisk klubb, jag känner mig älskad här och hoppas kunna njuta av saker med detta lag i många år framöver, säger han till klubbens hemsida.

Svensken har verkligen gjort ett namn för sig själv i La Liga och Real Sociedad. Under förra säsongen stod han för hela 17 fullträffar på 25 matcher. Vilket placerade honom på en sjätteplats i skytteligan.

LÄS MER:Generationsskifte i landslaget: "Ska växa in"

Texten uppdateras

ANNONS