Alessandro Bianco slogs blodig av planstormare

Fiorentina mötte Sivasspor på bortaplan i Europa Conference League i torsdags. Då spårade mötet ur när planstormare tog sig in på planen och slog Fiorentina-spelaren Alessandro Bianco i ansiktet.

ANNONS
|

Den turkiska klubben Sivasspor hade satt sig själv i ett okej läge efter den första åttondelsfinalen mot Fiorentina. Förlust med 0–1 i Italien i det första mötet gav säkerligen några supportar hopp om att ett avancemang till kvartsfinalen trots allt var möjligt.

Sivasspor tog ledningen en halvtimme in i matchen men ”La viola” skulle kvittera bara några minuter innan halvtidsvilan. Och när domaren blåste igång den andra halvleken satte det italienska laget in ytterligare en växel.

Blev slagen i ansiktet

Nikola Milenkovic gjorde 1–2 i den 60:e minuten och när klockan hade tickat upp till den 89:e minuten hade bortalaget lyckats att göra två mål till. Fyra mål för mycket, verkade några supportar tycka och valde att invadera planen.

ANNONS

The Athletic-journalisten James Horncastle skriver på Twitter att en planstormare slog Fiorentinamittfältaren Alessandro Bianco i ansiktet. Något Bianco själv bekräftar då han efter matchen la ut en händelse på hans Instagram där han visar upp ett blodigt ansikte.

Fiorentina vann sammanlagt dubbelmötet med 5–1.

LÄS MER:Gais i dialog med Göteborgs DFF om samarbete på damsidan

LÄS MER:Gais och Öis hemmapremiärer flyttas

LÄS MER:Blåvitts val i premiären – Tengryd och Lundin

Alessandro Bianco.
Alessandro Bianco. Bild: Skärmdump
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS