Albin Ekdal och Camilla Sjödahl-Essén har gift sig

Svenska landslagsspelaren Albin Ekdal har gift sig, med sin kärlek Camilla Sjödahl-Essén. ”Det finns ingen som du”, skriver den nyblivna makan på Instagram.

ANNONS
|

Fotbollsspelaren Albin Ekdal, 32, har missat de senaste landslagsmatcherna på grund av skadeproblem. Men nu har det hänt något som säkerligen får honom att glömma det. Landslagsmittfältaren har nämligen gift sig med sin flickvän Camilla Sjödahl-Essén.

LÄS MER:Klart: Trion missar Nations League-premiären

På Instagram har hon lagt ut bilder på bröllopsfirandet. Där syns bland annat profiler som Victor Nilsson Lindeöf, hans fru Maja Nilsson Lindelöf, John och Sanna Guidetti samt Ludwig Augustinsson.

”Det finns ingen som du och det har alltid bara varit du”, skriver Camilla Sjödahl Essén på sitt Instagramkonto.

Har två barn tillsammans

Paret träffades redan som tonåringar, på en hemmafest i Bromma. Något som Albin Ekdal tidigare berättat för Aftonbladet. De har två döttrar tillsammans, och den senaste föddes för drygt ett år sedan.

ANNONS

”Tack o lov för två barn som båda redan i magen fattat att man måste anpassa sig till Albins spelschema”, skrev Camilla Sjödahl-Essén skämtsamt på Instagram efter Alessias födelse.

LÄS MER:Landslagets familjebesked inför EM: ”Kan inte ta ansvar för dem”

Rykten om Djurgården

Albin Ekdal har länge varit en av Sveriges mest etablerade spelare, och han har spelat i flera storklubbar utomlands. Nu senast har han tillhört italienska Sampdoria, där han gjorde 26 Serie A-matcher den gångna säsongen.

Kontraktet med Sampdoria går ut under sommaren och det har bland annat ryktats om en hemkomst till Sverige för Albin Ekdal. I så fall verkar Djurgården ligga närmast till hands, bland annat eftersom lillebror Hjalmar Ekdal återfinns där.

ANNONS