Agenten om Henrik Larsson till Feyenoord: "Övervägs"

Nederländsk media har rapporterat att Henrik Larsson är nära en roll som assisterande tränare i Feyenoord. Nu bekräftar svenskens agent att det kan bli verklighet.
– Jag tänker inte ljuga om det, säger Rob Jansen till Algemeen Dagblad enligt Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Tidigare i veckan rapporterade nederländsk media att Henrik Larsson från säsongen 2021/2022 kan ingå i Feyenoords tränarstab, tillsammans med Dirk Kuyt och Alfons Groenendij – där Kuyt är tänkt som huvudtränare.

LÄS MER:Henrik Larsson uppges klar för tränarjobb i Feyenoord

Trion har samma agent, Rob Jansen, och han bekräftar nu att en sådan tränarkonstellation i den nederländska storklubben är aktuell.

– Jag tänker inte ljuga om det. Planen för Dirk Kuyt i Feyenoord har varit på tapeten under en tid. Fons Groenendijk och Henrik Larsson övervägs också, säger Jansen enligt Fotbollskanalen till Algemeen Dagblad.

Både Larsson och Kuyt har spelat i Feyenoord

Han betonar dock att inget är klart kring tränarna.

ANNONS

– Någon har troligtvis öppnat sin mun för tidigt och så har det här kommit ut. Vi är tidigt in i processen. Inget är klart.

Henrik Larsson lämnade rollen som huvudtränare för Helsingborgs IF under 2019 efter att ha fått utstå verbala påhopp. Både han och Dirk Kuyt har ett förflutet som spelare i Feyenoord.

LÄS MER:Henrik Larssons slutar efter verbala påhopp

ANNONS