Abrahamsson kritisk efter AIK-målet

Daniel Sundgren sänkte Häcken med ett mål från nära håll. Häckens målvakt Peter Abrahamsson var besviken på hur målet kom till.
– Det är billigt och dåligt från alla håll, säger Abrahamsson.

ANNONS
|

Efter en mållös första halvlek mellan AIK och Häcken på Friends Arena gjorde hemmalagets Daniel Sundgren matchens enda mål med 15 minuter kvar att spela.

Enoch Kofi Adu hittade Sundgren med en lång crossboll över Häcken-försvaret och Sundgren tog emot bollen och tog med sig den inåt i straffområdet innan han borrade in den vid den närmsta stolpen.

Målvakt Peter Abrahamsson var besviken på hur målet kom till.

– Det är billigt. Jävligt billigt. Vi pratar i halvtid om den löpningen som han tar. Han hotade där några gånger i första halvlek. Ändå får han komma fri. Sen ska han inte få göra mål i den vinkeln ändå. Det är dåligt från alla håll.

ANNONS

"Får inte ge upp"

Abrahamsson var nedstämd efter matchen.

– Det är frustration och besvikelse så klart. Det är klart vi vill åka härifrån med mer än noll poäng. Jag tycker ändå inte att de (AIK) är så bra att de förtjänar alla tre poäng. Men det är snart match igen så man får inte ge upp.

Hur mycket saknade ni Paulinho?

– Jag vet inte riktigt. Det är svårt att säga. Han är en som kan ha en matchavgörande roll och hitta lägen från ingenstans. Han kanske hade gjort ett, vad vet jag.

Mittbacken Joona Toivio menar också att Häcken ska klara sig bra offensivt utan sin skyttekung.

– Han är så klart en viktig spelare, en poängspelare som ofta gör mål på sina chanser. Men jag tycker vi har tillräckligt mycket kvalitet.

ANNONS