14-åring död i samband med firandet av Atletico Madrids titel

Tragiska nyheter kommer från Spaniens huvudstad. En 14-åring ska dött under firandet av Atletico Madrids ligatiteln. ”Vi är djupt ledsna över beskedet”, skriver klubben på Twitter.

ANNONS
|

I den 67:e minuten satte Luis Suarez målet som innebar 2–1 till Atletico Madrid mot Valladolid – och att La Liga-titeln hamnade i den spanska huvudstaden.

Glädjen var enorm och efter slutsignal visade bilder hur den uruguayanske matchhjälten grät glädjetårar.

LÄS MER:Sandin äntligen målskytt när Toronto utjämnade

LÄS MER:Toronto Maple Leafs till attack mot tidningen

– Barcelona värderade inte mig… de underskattade mig och Atlético öppnade sina dörrar för att ge mig en möjlighet. Jag kommer alltid vara tacksam mot den här klubben för att de litade på mig, sa Suarez enligt Marca.

Han fortsatte:

– Många människor har lidit med mig. Min fru, mina barn, dag för dag. Jag har spelat fotboll i många år men det har varit ett år där de, och jag, har lidit mest av alla år.

ANNONS
Suarez blev stor hjälte när Atletico Madrid vann La Liga-titeln.
Suarez blev stor hjälte när Atletico Madrid vann La Liga-titeln. Bild: JUAN MEDINA

LÄS MER:Tess Olofsson utburen på bår i superettan-mötet

14-åring död under firandet

Titeln led till ett vilt firande på Madrids gator. Men glädjen överskuggades tyvärr av en tragisk olycka där en 14-årig supporter dog.

14-åringen ska åkt bil med sin bror och sträckt sig ut genom fönstret när brodern tappade kontrollen över bilen och krockade in i en vägg på samma sida som 14-åringen satt på, det uppger AS.

Enligt nyhetsbyrån ska räddningstjänsten haft svårt att ta sig till Santa Ana-torget, där olyckan skedde, på grund av firandet på gatorna. Pojken ska dött på plats efter en dryg timma på grund av att han ådragit sig allvarliga huvudskador.

Klubben: ”Vi är djupt ledsna”

LÄS MER:Isak slog Zlatans rekord – efter förvirring

Atletico Madrid har tagit del av den tragiska nyheten och gått ut med ett uttalande på sociala medier.

”Vi är djupt ledsna över beskedet om att en ung supporter har dött. Vi skickar alla våra kondoleanser till familjen”, skrev klubben på Twitter.

ANNONS