Dejtar Taylor Swift och Travis Kelce?

Ryktena om en romans har spirat.
Nu kommer nya bilder som spär på spekulationerna.
Är Travis Kelce och Taylor Swift ett par?

ANNONS
|

Swift är en av världens största artister, hon har under sin långa och framgångsrika karriär vid flera tillfällen väckt uppståndelse när hon skrivit låtar om sina ex.

Hennes kärleksliv är därför en global angelägenhet.

Så det är inte konstigt att relationen till Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce har fått sociala medier att ta eld. Inte minst då Kelce själv vid flera tillfällen öst på bensin.

Det började med att han i somras avslöjande att han försökt ge sitt nummer till Swift i samband med en av hennes konserter, också hans bror, NFL-spelaren Jason Kelce, har gjort uttalanden som fått fans att tro att det finns substans i det hela.

ANNONS

Gjorde sällskap med svärmor (?)

I veckan gästade Kelce dessutom The Pat McAfee Show och sa apropå romansryktena:

– Jag har sagt till henne att jag har sett henne rocka scenen på Arrowhead (Kansas Citys hemmarena) och att hon kanske borde se mig rocka planen på Arrowhead. Vi får se vad som händer i framtiden, bollen ligger hos henne.

När Kansas City Chiefs under söndagen ställdes mot Chicago Bears var därför många ögon riktade mot läktaren – och mycket riktigt gick Swift att hitta i vimlet.

Iklädd en Kansas-tröja syntes Swift jubla i folkmassan – hon var också i samma sällskap som Kelces mamma Donna. Tillsammans såg de Kansas vinna med 41–10.

Ryktena lär knappast svalna efter detta.

LÄS MER:Usher uppträder på Super Bowl

LÄS MER:NFL-stjärnan försvunnen – mamman hittad död

LÄS MER:NFL-stjärnan missar säsongen – slet av hälsenan

ANNONS