Dana White slog sin fru i ansiktet – händelsen fångades på film

Ett klipp som visar hur Dana White slår sin fru i ansiktet har fått spridning.
UFC-pampen berättar nu att han skäms över händelsen.
– Det finns inga ursäkter, säger han till TMZ.

ANNONS
|

Under sitt nyårsfirande på en nattklubb i Mexiko började paret Dana och Anne White att bråka. Det hela fångades på film, där man ser hur Anne först slår Dana – som sen svarar med att slå tillbaka innan folk till synes går emellan för att skingra paret.

Klippet har fått stor spridning och har setts av miljoner på bland annat Twitter.

Nu har Dana White, som är ägare och president för MMA-organisationen UFC, valt att kommentera det hela för den amerikanska sajten TMZ.

– Ni har hört mig säga i flera år: det finns aldrig, aldrig, aldrig någon ursäkt för en man att göra det mot en kvinna, säger han och fortsätter:

ANNONS

– Min fru och jag har varit gifta i nästan 30 år, vi har känt varandra sedan vi var 12 år gamla och vi har såklart gått igenom en del skit tillsammans. Vi har tre barn och det här är en fruktansvärd situation och jag skäms.

Anne White: ”Saker spårade ur”

TMZ har även pratat med Anne som ger sin syn på det som hände.

– Att säga att det här inte är likt honom är en underdrift – något liknande har aldrig hänt tidigare. Tyvärr drack vi båda för mycket på nyårsafton och det spårade ur för oss båda, säger hon.

LÄS MER:MMA-världen i sorg efter legendens död

LÄS MER:Javad ”Reborn” Vahid Rezah från Mölnlycke är Sveriges bästa thaiboxare

LÄS MER:MMA-profilen Waldo Zapata död – 46 år gammal

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS