Conor McGregors bar attackerad med bensinbomber

En bar i Dublin attackerades med bensinbomber under natten till torsdagen. Ägaren av baren är UFC-stjärnan Conor McGregor, 33, – som befann sig på platsen några timmar tidigare, skriver Dublin Live.

ANNONS
|

Puben Black Forge i Dublin ägs sedan 2019 av världsstjärnan och UFC-fajtern Conor McGregor. Under natten till torsdagen attackerades den av två män som närmade sig stället på mopeder och ska ha kastat bensinbomber, skriver Dublin Live. De misstänkta gärningsmännen ska ha jagats från platsen av två personer som kommit ut från byggnaden.

– McGregor hade anordnat en smakprovsmeny på puben, så de misstänkta gärningsmännen kan ha antagit att han befann sig där, säger en källa till tidningen.

Puben meddelade under torsdagen att McGregor inte befann sig på platsen vid tiden för attacken och inte heller har baren kommit till skada. Enligt Daily Mail ska polisen ha undersökt uppgifter om att rörbomber ska ha lämnats kvar på platsen.

ANNONS

Anledningen till attacken är ännu inte fastställd, men enligt tidningen kan det vara relaterat till ett pub-slagsmål från 2017 som involverade McGregor och en gängkriminell i staden.

ANNONS