Björn Borgs vilda festnatt – McEnroe dansade på borden

John McEnroes lag besegrade Björn Borgs i Laver Cup.
Men efteråt var stridsyxan begraven – då festade ikonerna vilt tillsammans.
”Rivaler, men alltid bästa vänner”, skriver familjen Borg på Instagram.

ANNONS
|

Roger Federers känslosamma avsked till tennisen blev det som fastnade på näthinnan från helgens Laver Cup. I skuggan av det avgjordes också tävlingen.

Björn Borg var ledare för Team Europe medan John McEnroe, Borgs stora rival från den egna spelarkarriären, basade över Team World.

McEnroes lag bjöd på en praktskräll och fick lyfta bucklan för första gången någonsin. Någonting man kunnat tro väckte bittra minnesbilder hos Borg – i verkligheten blev det precis tvärtom.

Dansade på bordet

På familjens Instagramkonto visar nämligen Borg hur han tillsammans med McEnroe avnjöt en festkväll tillsammans, efter att turneringen i London avslutats.

I ett inlägg ser man hur McEnroe passar på att njuta lite extra av segern sötma. När Black Eyed Peas dänga ”I Gotta Feeling” dras igång kliver amerikanen upp på ett av bankettborden och släpper loss.

ANNONS

Till denna video är Borg stor i förlustens stund och skickar ett grattis till McEnroes lag. Apropå relationen till McEnroe skriver han:

”Rivaler, men alltid bästa vänner”.

Legendarerna mötte varandra totalt 14 gånger under karriärerna, av dessa möten vann de sju var. I Grand Slam-finaler ställdes de mot varandra fyra gånger, McEnroe vann tre av dessa och Borg en.

LÄS MER:Kent Carlsson avslöjar varför svensk tennis kraschlandade

LÄS MER:Borgs lag: Nadal, Federer, Murray och Djokovic

LÄS MER:Efter Ymers utspel – Borg tror på svensk tennis

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS