Aston Martin presenterar nya bilen – med Bond och Brady

Aston Martin gör comeback i Formel 1 efter över 60 år. När den nya satsningen presenterades skickades hälsningar från både Bond-skådisen Daniel Craig och Super Bowl-vinnaren Tom Brady.

ANNONS

Aston Martin har inte haft ett team i Formel 1 på över 60 år. Nu gör det brittiska bilmärket comeback och på onsdagen presenterades den nya gröna bilen AMR21. Presentationen gjordes via en video med teamets nya förare; den fyrfaldige världsmästaren och tidigare Ferrari-föraren Sebastian Vettel och talangen Lance Stroll, vars pappa Lawrence Stroll är delägare i Aston Martin.

I samband med presentationen delade teamet hälsningar från både Bond-skådisen Daniel Craig och Super Bowl-vinnaren Tom Brady.

Att Daniel Craig skickar en hälsning är ingen slump. Aston Martin har synts i många James Bond-filmer och Craig är den nuvarande Bond-skådisen.

ANNONS

Aston Martin kommer ta över Racing Points verksamhet och ta över deras plats i Formel 1 kommande säsong.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS