Ariana Grande gick på Wimbledon-finalen utan sin ring

Ariana Grande drog blickar åt sig under Wimbledon-finalen.
Detta eftersom hon satt på läktaren utan vigselring.
Nu spekuleras det i om hon lämnat sin make Dalton Gomez.

ANNONS
|

När det vankas final i Wimbledon vallfärdar kändiseliten. Ingen vill missa möjligheten att fångas på vimmelbilderna bredvid en linnekavajförsedd David Beckham.

Årets upplaga var inget undantag. Bland celebriteterna på centercourten syntes bland annat Brad Pitt, Guy Ritchie och Emma Watson. För att inte nämna den brittiska kungafamiljen eller Stefan Edberg.

Trots denna respektingivande skara var det ett annat sällskap som stal uppmärksamheten. Det med skådespelarna Andrew Garfield och Tom Hiddleston – samt världsartisten Ariana Grande, som ligger bakom hits som ”Thank U, Next”.

Inte första gången

När de konverserade och fnittrade mellan bollarna fick nämligen fotograferna en ordentlig titt på Grandes ringfinger – som saknade just en ring.

ANNONS

Detta trots att hon sedan maj 2021 är gift med mäklaren Dalton Gomez.

Det hela blåser upp medan amerikansk media rapporterar att äktenskapet knakar i fogarna. Bilderna spär därför på uppgifterna och nu undrar nyfikna fans hur det egentligen ligger till.

Detta är inte heller första gången Grande dyker upp utan sin vigselring. Efter att ha spelat in en video utan denna förra sommaren förklarade hon då att den var ivägskickad på putsning.

Finalen, som spelades mellan Carlos Alcaraz och Novak Djokovic, vanns av den förstnämnde.

LÄS MER:Alcaraz vann Wimbledon: "Otroligt stolt"

LÄS MER:Tjeckiskan skrällvann Wimbledon: "Ska ta en öl"

LÄS MER:Djokovic till Wimbledon-final – straffades för stönet

ANNONS