”Alla mot allas” miss – om Jesper Blomqvist

De tävlande i ”Alla mot alla” ombads lista medlemmar i VM 1994-truppen som inte fick någon speltid i turneringen.
Då visade det sig att produktion stått för en pinsam faktamiss.

ANNONS
|

Det var i torsdagens avsnitt av det populära frågesportsprogrammet, som programleds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, som det hela ägde rum.

Att komma på spelare i det klassiska landslag som vann VM-brons i USA som inte spelade i turneringen kan vara klurigt. Det åskådliggjordes inte minst av att varken duo Jennifer Kücükaslan/Erik Blix eller firma Reuben Sallmander/Ylva Hällen lyckades komma på ett enda rätt svar.

Filip Hammar, besviken över resultatet, gav då de tävlande exempel på vad de hade kunnat svara.

– Lasse Eriksson, målvakten. Jesper Blomqvist är en annan, sa han i sändningen.

– Spelade inte han?, bröt Ylva Hällen in.

ANNONS

– Nej, svarade Filip Hammar.

Profilen: ”Skandal”

Men det gjorde han visst. Jesper Blomqvist startade matchen mot Kamerun och noterade för totalt 86 minuters spel i turneringen.

Jesper Blomqvist har själv inte sett missen, men säger till Expressen:

– Jag rasar!

Han fortsätter:

– Nä, jag skojar bara. Jag har inte sett programmet, men alla kan göra misstag. Det är säkert lätt hänt. Bara ingen stackars tävlande blev drabbad.

Någon som däremot reagerat starkt på det hela är Patrick Ekwall.

”Skandalen när Alla mot Alla tar heder av Jesper Blomqvist och hävdar att han inte spelade en minut i VM 94. Lite typiskt att sportfrågor är styvmoderligt behandlade” skriver profilen på Twitter.

LÄS MER:Jesper Blomqvist om nya kärleken – träffades genom Blocket

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS