Ahmed Yasin i bråk med AIK-supportrar: ”Snorungar”

Örebrospelaren Ahmed Yasin, med ett förflutet i AIK och Häcken fick ledas bort av en vakt, då han hamnade i gräl med AIK-supportrar.
– Det är snorungar, säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

I måndags spelade Ahmed Yasin mot AIK med sitt Örebro SK i Svenska cupen, men när han gick ut från omklädningsrummet för andra halvlek ropade AIK-supportrar hånande ord till den tidigare AIK-spelaren.

Yasin spelade första halvlek, men inte andra. På vägen till bänken passerade han gänget som ropade efter honom och till slut valde han att stanna upp och började tjafsa tillbaka. Det gjorde att en vakt gick fram emellan.

– Det är okej. Jag kan ta det, säger Ahmed Yasin efter matchen till Fotbollskanalen.

Fansen har buat förut

En liknande situation uppstod för två år sedan, då han spelade i Häcken. På en match i Friends Arena buades han ut och blev kallad ”golare” av motståndarnas supportrar. Han kände sig utpekad för att ha läckt en startelva och reagerade starkt, då det började spekuleras i vem som var läckan.

ANNONS

I veckan upprepades sig alltså glåporden från AIK, men Ahmid Yasin tycker inte han blir påverkad av det, utan att reaktionen mot fansen kom i stundens hetta.

– Det är snorungar. Som pratar när man står i grupperingar. Det var väl det. Jag vet sanningen, och folk som snackar vet också sanningen. Alla vet sanningen. Jag pratade ju om detta för två år sedan. Alla vet att vi skulle vinna SM-guld det året, och man ville säga att problemet var borta och löst. Och jag var den enda som hade dragit från AIK då. Så allt hamnade på mig, säger han.

– Men sedan ska jag inte dra alla över en kam. För jag har också fått väldigt många fina ord från AIK-fans på sociala medier. Men det är några stycken som gillar att skrika i grupperingar, säger Örebro-spelaren.

LÄS MER:BK Häckens Bénie Traore har opererats

LÄS MER:Historiska beslutet: Svensk elitfotboll kan förlora över 160 miljoner

LÄS MER:IFK Göteborg sparkar Pontus Farnerud

ANNONS