Rognes ilska: "Det här var verkligen inte bra"

ANNONS
|

Han tänker på en händelse i den 20:e minuten. Hörnan kom med utåtskruv, Rogne gick majestätiskt upp – och fick en kanonträff med pannan.

Mål, trodde de flesta på.

Men Johan Wiland svarade för en makalös enhandsräddning.

– Jag trodde absolut att den skulle gå in. Jag fick en väldigt bra träff där. Han var väldigt bra hela matchen. Jag sa till honom, att han är en jäkla panter, säger Thomas Rogne.

Den norske mittbacken är konfunderad och besvärad av IFK Göteborgs bedrövliga form.

– Vi spelar ju för vår heder, för vår framtid, för våra professionella karriärer. Vi älskar att vinna ihop som en grupp lika mycket som vi hatar att förlora. Men just nu gör vi alldeles för många och för enkla misstag. Nej, det här är verkligen inte bra, säger Rogne.

ANNONS

"Extremt besviken"

I den där magiska första 45-minutaren var Rogne också en klippa därbak. Han styrde av det mesta, gjorde någon Glenn Hysén-brytning, och spelade med pondus och trygghet.

Och han hade faktiskt ytterligare ett bra läge att göra mål – också denna gång på nick i slutet av matchen, även om han inte fick lika bra träff den här gången.

– Just nu är jag extremt besviken – men vi kan ju inte bara gå och gömma oss. Det här är kasst. En klubb som IFK Göteborg ska inte nöja sig med att vara där vi är nu.

ANNONS