ÖSK-ilskan: "IFK fick varenda domslut med sig"

Det var en rejäl batalj på mitten mellan Robert Åhman Persson och Mads Albaek. De två tjafsade med varandra matchen igenom. – De började snacka lite för mycket, säger Albaek. – Jag tycker IFK fick varenda domslut med sig, kontrar Åhman Persson.

ANNONS
|

De sprang över hela planen men frågan är om inte det var munnarna som slet mest på Mads Albaek och Robert Åhman Persson. Mittfältsduon kämpade och slet på mitten och slängd käft.

– Ja, det var fint, säger Albaek och skrattar.

– Men ibland kändes det som att de skrek lite för mycket när man rörde någon. Toppspelarna smäller till och sen är det fint. Nu började de snacka lite för mycket och det blir sådär.

Du hänger på?

– När de börjar tjafsa så kör jag också.

Vad säger du om duellerna med Åhman Persson?

ANNONS

– Han var på mig varje gång jag fick bollen och kom upp i ryggen på mig. Pulsen är hög och man vill vinna varje match, därför gör man ibland konstiga saker, säger Albaek apropå en smäll han delade ut till Åhman Persson med ena handen.

Efter matchen var Robert Åhman Persson inte lika sugen att snacka om bataljerna med Mads Albaek.

– Det var inte mer än vanligt. De har ju också några gubbar som tuggar och det är så det ska vara.

– Men det blir väl så att vi söker upp varandra och drar nytta av varandra och triggar igång varandra.

I slutet av matchen passade Åhman Persson på att skälla ut Jörgen Lennartsson efter noter när IFK-tränaren gormade på domaren.

– Jag tyckte att IFK fick med sig varenda domslut. Sen i just den situationen skulle de ju haft hörna. Så Jörgen hade rätt där. Men jag sa till honom att de hade haft tio raka frisparkar och att vi kanske skulle fått någon. Det var med glimten i ögat. Jag känner Jörgen.

Den danske mittfältaren Mads Albaek var riktigt nöjd över duellerna. Framförallt eftersom han gick segrande ur den viktigaste duellen – den om tre poäng.

ANNONS

– Det var många tuffa dueller mitt på plan. Det är det roliga med fotbollen, att kunna tacklas. Det kan man ju inte göra hemma.

ANNONS