Sommaravslutning med kommunal bukett och gästbonanza

USA-experten snackar om debatten mellan Trump och Biden, vandring till Kebnekaise, så var Almedalen och tagga för EM-slutspel.

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist och Fanny Wijk tar i hamn årets vårtermin av Nyhetsshowen med en rejäl gästbonanza. Men det snackas också om vilken kommun är bäst i Sverige. Och hur går det egentligen för Göteborg – och för Mölndal?

Sedan tar Fanny och Linnea tag i nattens debatt mellan Joe Biden och Donald Trump. Med sig på telefon har de GP:s USA-expert Britt-Marie Mattsson som i sin tur sågar Bidens insats.

Utöver det ger också GP:s politikreporter Etezaz Yousuf en lägesrapport från politikerveckan i Almedalen.

Efteråt gästar GP:s liveredaktör tillika hobbyäventyrare Love Hansen Siilin. För han ska bestiga Kebnekaise för GP:s räkning – och GP-flaggan är naturligtvis med. Han snackar förberedelser och vilka misstag man inte ska göra när man ska ta sig an Sveriges högsta topp.

ANNONS

Och Robert Laul från GP-sporten är också med i studion och snackar upp slutspelet i EM. Det finns både en skräck-sida och en skräll-sida i slutspelet som bäddar för en rafflade upplösning.

Dessutom: Kritik mot Ariana Grandes drömmiddagsgäst, sköldpaddsfynd i Delsjön, tipsen för att somna i sommarvärmen och fler fälls för smala modeller.

LÄS MER:Här lever man bäst – så bra rankas Göteborg

LÄS MER:”En usel kväll för Joe Biden”

LÄS MER:S om Jan Emanuel: ”Han är såklart välkommen”

LÄS MER:Guide: Kebnekaise

LÄS MER:Gruppspelet – en färgsprakande fest

LÄS MER:Sömnforskarens tips: Så sover du gott i värmen

LÄS MER:H&M har flest fällningar för smala modeller

LÄS MER:Mordoffers anhöriga sågar Grande: Sinnessjuk

ANNONS