Nyhetsshowen 1 november • Johan Lindberg om folköl

Programledare: Kalle Berg och Linnea Rönnqvist.

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist berättar det vi vet om den israeliska bombningen av ett flyktingläger i Gaza. Hon pratar också om Barnläkarföreningens nya riktlinjer för skärmtid för små barn, som slår fast att barn under två år inte bör ha någon skärmtid alls.

Kalle Berg pratar om kyssen som Charlotte Kalla fick av Peter Settman på Idrottsgalan för nästan 16 år sedan, som en del av en sketch. I Kallas biografi som släppts i dagarna berättar hon nu om att det hela kändes ”upprörande och förkastligt”.

Och sen kommer folkölsfantasten Johan Lindberg och pratar om sin bok En svagare bok om öl och varför folköl blivit så populärt i Sverige.

ANNONS

Dessutom: Megalånga filmer, tillbaka-kaka efter Löfvens Tesla-kritik och hundratals medeltidsskelett på Eriks potatisåker.

LÄS MER:Israel bekräftar attack mot flyktingläger

LÄS MER:Regeringen vill ta bort "skärmtvång"

LÄS MER:Charlotte Kalla om kyssen från Peter Settman: ”Förkastligt”

LÄS MER:Nu slår vi ett slag för folköl och alkoholfria öl

LÄS MER:Hundratals skelett hittade på Erics tomt

LÄS MER:Löfvens attack mot elbilsjätten: ”Skäms Tesla!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS