När förlossningsskador förstör sexlivet

Kommunens hemliga miljardaffär, Åkessons SMS och rysk hackergrupp bakom attack i helgen.

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist pratar om att det kommunala bolaget AB Framtiden köper stora delar av Karlastaden på Hisingen för ett miljardbelopp. Köpet har fått kritik från flera politiker då kommunfullmäktige inte blivit informerade.

Fanny Wijk följer upp tre nyheter från gårdagen: Rysk hackergrupp låg bakom hackerattacken mot svenska företag och offentlig verksamhet i helgen, enligt källor till Expressen var det Jimmie Åkesson som smsade Ebba Busch om Sara Skyttedals trevare mot SD, och polisen inte intresserade av Trafikverkets förslag om nya fartkameror.

Sen kommer journalisten Jonna Burén och pratar om när förlossningsskador förstör sexlivet, och hur svårt det kan vara att få hjälp från vården.

ANNONS

Dessutom: SVT-ankare i AI-bluff, viralt “råtthål” i Chicago och sexbent hund opererad.

LÄS MER:Miljardaffären i Karlastaden hölls hemlig för kommunstyrelsen

LÄS MER:Balder och Serneke säljer kvarter i Karlastaden – till allmännyttan

LÄS MER:Expert: Det här är hackergruppen Akira

LÄS MER:Trasiga sexliv, kroppar och relationer efter förlossning

LÄS MER:Vi dör själsligt om vi inte får närhet och sex

LÄS MER:Förlossningsskador och sexlivet – chatta med Jonna Burén

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS