Detta vet vi om Navalnyjs död

Jomshof i blåsväder, amerikanskt college blir gratis efter rekorddonation och därför har inte spårvagnarna automatiska bromsar.

ANNONS
|

Kalle Berg pratar om ett politiskt bråk som brutit ut efter att sverigedemokraten Richard Jomshof skrivit på X att vänsterpartisten Daniel Riazat borde ”åka hem”.

Han berättar också om att ett medicincollege i New York blir helt avgiftsfritt efter en donation på en miljard dollar från en 93-årig änka till en affärsman.

Fanny Wijk följer upp gårdagens spårvagnsolycka och förklarar varför spårvagnarna i Göteborg inte har automatiska bromsar.

Hon pratar också om DN:s avslöjande att en doktorand på Karolinska institutet fått tuberkulos efter att hen tappat en flaska med sjukdomen på ett labb.

Sen kommer utrikesreporter Andreas Granath och gör ett försök att reda ut alla de uppgifter och teorier som cirkulerar efter den ryska regimkritikern Aleksej Navalnyjs död i en sibirisk straffkoloni.

ANNONS

Dessutom: skotska föräldrar rasar efter underväldigande Willy Wonka-upplevelse, fjällräv kan ha fått hjälp av havsörn att rymma från djurpark och britterna har över 500 ord för att vara på lyset.

LÄS MER:Experten: Därför har spårvagnarna inga automatiska bromsar

LÄS MER:Uppgifter: Navalnyj skulle utväxlas mot rysk mördare

LÄS MER:Aleksej Navalnyjs advokat uppges gripen i Ryssland

LÄS MER:Ukraina: Navalnyj dog av blodpropp

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS