Ytterligare tre misstänkta efter mordet på 17-åringen

Ytterligare tre personer har gripits efter mordet på en 17-årig flicka i Marks kommun. Trion misstänks för grovt skyddande av brottsling.

ANNONS
|

I måndags kväll hittades en 17-årig flicka från Skene död. Flickan hade anmälts försvunnen redan under torsdagen veckan innan då hon inte setts till efter skolan.

På måndagen genomförde polisen en omfattande sökinsats i ett område i Skene. Flickan hittades efter förhör med en jämnårig pojke som nu sitter häktad, misstänkt för att ha mördat henne.

Nu misstänks ytterligare tre personer för brott kopplade till mordet.

– De är misstänkta för grovt skyddande av brottsling. De sitter nu frihetsberövade, säger polisens presstalesperson August Brandt.

Fler fynd under veckan

Polisinsatsen har fortsatt under veckan. I torsdags hade polisen bland annat dykare på plats och enligt polisens presstalesperson har man gjort ytterligare fynd.

ANNONS

– Det har gjorts relevanta fynd för utredningen inom det avspärrade området. Jag vet inte om det är från i går eller både i går och i dag, sade Caroline Karlsson, polisens presstalesperson under torsdagen och fortsatte:

– Det är viktigt att få ihop en bra förundersökning, när det handlar om unga människor har vi stora resurser när det kommer till tekniker, kustbevakning, men också utredare. Det har hållits en hel del förhör och det kommer det fortsatt att göras.

Den häktade pojken nekar till brott.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS