Bilden är en arkivbild.
Bilden är en arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Ung tjej allvarligt skadad i krock med mopedbil i Stenungsund

En flicka i 15-årsåldern skadades allvarligt under den sena lördagskvällen efter en krock mellan två fordon i centrala Stenungsund. Hon körde en så kallad mopedbil som blev rammad av en personbil.

ANNONS
LocationStenungsund||

Olyckan inträffade vid 23-tiden. Tjejen satt då bakom ratten på mopedbil. Det är ännu oklart om det fanns fler personer i hennes sällskap.

Fordonen frontalkrockade i en kurva. I personbilen färdades två personer. Efter kollisionen försvann bilen från platsen, men det hittades av polisen relativt snabbt efter händelsen.

– Föraren i personbilen är i nuläget misstänkt för vårdslöshet i trafik. Vi får se om det tillkommer ytterligare brottsrubriceringar. Föraren av mopedbilen transporterades till sjukhus i ambulans. Hennes tillstånd uppges vara allvarligt, säger Sebastian Börjesson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Polisen meddelade under söndagsmorgonen att flickan vårdas på sjukhus och att hennes skadeläge fortsatt är allvarligt, men inte livshotande.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS