Ung man död i drunkningsolycka vid Vargön

En man i 20-årsåldern föll i vattnet vid Vargön i Vänersborg under fredagen. Han avled till följd av sina skador, meddelar polisen på lördagen.

ANNONS
|

Det var strax före nio på fredagskvällen som ett larm kom in om att en person ramlat i vattnet vid bron till Vargön i Vänersborgs kommun.

Polis och räddningstjänst kom till platsen och en omfattande insats inleddes med drönare, båt och två helikoptrar. En ung man hittades i vattnet och fördes med ambulans till sjukhus.

Hans liv gick dock inte att rädda, meddelar polisen på lördagsförmiddagen. Mannen, som är i 20-årsåldern avled på sjukhus till följd av sina skador. Anhöriga är underrättade.

– Det är en tragisk händelse där den här unga personen avlider. Nu behöver vi utreda vad som har hänt, vi har ingen brottsrubricering i nuläget utan vi behöver inhämta mer information, säger August Brandt, polisens presstalesperson.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS