Ung man begärs häktad misstänkt för knivmord i Halmstad

Den minderåriga mannen som misstänks för knivmordet i Halmstad i början av veckan begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för mord, mordförsök samt vapen- och narkotikabrott.

ANNONS
|

Den unga mannen som anhölls i onsdags misstänkt för knivmordet i Halmstad den 15 augusti har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och försök till mord. Detta uppger Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Vid knivdådet som ägde rum i centrala Halmstad tidigt på måndagen knivskars två personer utanför en nattklubb. En av dem avled och den andre ådrog sig allvarliga skador. Mannen misstänks också för grovt vapenbrott och grovt narkotikabrott.

Tre personer som tidigare hade anhållits misstänkta för inblandning i mordet och mordförsöket försattes tidigare i veckan på fri fot. Häktningsförhandlingarna kommer äga rum på söndagen.

ANNONS

LÄS MER:En ny misstänkt för knivmord i Halmstad

LÄS MER:En död efter knivskärning i Halmstad

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS