Polisinsats på Orust efter misstänkt misshandel

Just nu pågår en polisinsats i Varekil. Enligt polisen handlar det om att det under natten ska ha skett en misstänkt misshandel.

ANNONS
|

Polisen är på plats i Varekil på Orust.

– Vi är på plats med anledning av en misshandel, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

Misshandeln ska ha skett under natten då en man attackerades med ett spjutliknande föremål. Enligt polisen handlar det troligtvis om att mannen attackerats med en gardinstång.

– En uppgift kommer till oss att det handlar om en gardinstång med en spetsig ändå, men sen får väl utredningen visa mer exakt vad det var som hände, säger Hans-Jörgen Ostler.

Mannen skadades lindrigt och det räckte med ett plåster.

Enligt offret känner han gärningsmannen sedan tidigare och han visste att han befann sig i en närliggande bostad. Offret varnade även för att gärningsmannen hade flera olika "vapen" i bostaden.

ANNONS

Efter att polisen genomfört en insats kunde man gripa gärningsmannen utan någon större dramatik.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS