Polisen söker en Saab efter våldtäktsförsöket i Trollhättan

Polisen vädjar om tips från allmänheten efter ett misstänkt grovt våldtäktsförsök i Trollhättan på måndagen. En silverfärgad Saab 9-5 ska bland annat ha setts i området.

ANNONS
|

Det var på måndagen vid 13-13.30-tiden som det misstänkta grova våldtäktsförsöket ska ha ägt rum i Strömslund i Trollhättan.

Polisen vädjar nu om tips från allmänheten. Man söker uppgifter om en grå eller silverfärgad Saab 9-5 som bland annat befann sig i området i samband med händelsen.

Polisen har sedan tidigare gått ut med att man söker en person med en röd jacka och mörka byxor som ska ha rört sig i området. Den personen är inte misstänkt för något brott i samband med händelsen.

Allmänheten uppmanas att höra av sig till polisen på 114 14 om man har gjort några iakttagelser eller har andra uppgifter som kan hjälpa polisen att utreda brottet.

ANNONS

Polisen fortsätter också att arbeta med olika utredningsåtgärder och kommer bland annat att fortsätta knacka dörr i Strömslund.

LÄS MER:Område i Trollhättan spärrades av – misstänkt grovt brott

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS