Misstänkt mord i Kungsbacka

En kvinna har anträffats död i ett hus i Kungsbacka. Omständigheterna i och utanför huset gör att polisen misstänker att kvinnan kan ha blivit mördad. – Vi har spärrat av platsen, säger Stefan Gustafsson på polisen.

ANNONS
|

Kvinnan anträffades död i en fastighet i Kungsbacka under tisdagen. Polisen larmades till platsenvid 14.30-tiden.

Det var först senare, strax efter klockan 20 på kvällen, som polisen gick ut med information om händelsen.

Enligt polisen är det en äldre kvinna som har hittats avliden och omständigheterna vid platsen och utanför det aktuella huset gör att man inte kan utesluta att ett brott ligger bakom kvinnans död.

– Jag går inte in på vem som larmade. Omständigheterna kring brottet kan vi inte heller diskutera på grund av förundersökningssekretess,säger Stefan Gustafsson, presstalesperson för polisen i region Väst.

Oklara omständigheter

Polisen har under tisdagen inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.

ANNONS

Fastigheten har spärrats av och polisens tekniker och rättsläkarehar larmats till platsen för att inleda en teknisk brottsplatsundersökning.

– Vi har genomfört de åtgärder vi kan ikväll och ska fortsätta i morgon. Vi förhindrades av olika omständigheter och har spärrat av platsen.

I nuläget uppger polisen att man inte kan lämna någon information kring vad det är som gör att man misstänker att kvinnan kan ha blivit mördad.

Knackar dörr i området

Under kvällen har polisen också inlett dörrknackning i området för att samla in mer uppgifter gällande den äldre kvinnans död.

Polisen har i nuläget ingen gripen eller misstänkt för det misstänkta mordet.

Under tisdagskvällen hade polisen ännu inte kunnat fastställa kvinnans identitet.

Vet du mer? Är du på plats? Kontakta GP

Via mejl: webbred@gp.se Telefon: 031-17 20 10 MMS/SMS: 720 10

ANNONS