En krock har inträffat på E45 i Trollhättan.
En krock har inträffat på E45 i Trollhättan. Bild: Daniel Gustafsson

Minst två till sjukhus efter sidokrock på E45

Minst två personer har förts till sjukhus efter en sidokrock på E45. Totalt var minst sex personer och två personbilar inblandade i olyckan under onsdagskvällen, meddelar SOS Alarm.

ANNONS
|

Strax innan klockan 21 kom larmet in till SOS Alarm om en olycka i en korsning på E45 i Trollhättan. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen.

– Det rör sig om en sidokollision i en korsning i anslutande väg ut till E45:an. Totalt ska sju personer vara involverade i olyckan och just nu pågår bärgningsarbete, säger Simon Willner på räddningstjänsten vid 21.50.

SOS Alarms händelseinformation meddelade att två ambulanser lämnat platsen med personer i bilarna.

– Det är minst två personer som förts till sjukhus. Det är inga ambulanser kvar på platsen, säger Ola Nilsson på SOS Alarm.

ANNONS

Polisens presstalesperson Anna Hammarbäck, säger att de initiala uppgifterna är att det inte rör sig om några allvarliga personskador.

– Vi har just börjat arbeta på platsen så det kan säkert inkomma fler uppgifter så småningom, säger Anna Hammarbäck vid 21.45.

Strax efter 21-tiden spärrade räddningstjänsten av vägen, vid 23-tiden berätta SOS Alarm att samtliga lämnat platsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS