Man skadad efter flera knivhugg

En man knivhöggs i ryggen, rumpan och benet - fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har gripit misstänkt gärningsman.

ANNONS
|

Det var vid 22-tiden på tisdagskvällen som polisen larmades om att en man blivit knivhuggen på Östra Drottningvägen icentrala Tidaholm.

–Han har blivit knivhuggen i ryggen, rumpan och benet. Det är allvarliga men inga livshotande skador, säger Göran Andreasson, vakthavande befäl på polisen i väst.

Mannen som är i 25-årsåldern fördes till sjukhus i ambulans. Varför han blev knivhuggen är oklart. Polisen hade iett tidigt skede goda förhoppningar om att hitta en gärningsman.

Två-tre timmar efter attacken, runt klockan 01 natten mot onsdagen, stoppade polisen en bil på Egnahemsvägen i Tidaholm.Föraren,en man i 35-årsåldern, fick följa med till polisstationen.

– Han fördes till polisstationen och kommer att förhöras.Han misstänks även för drograttfylleri,säger Peter Adlersson, polisens presstalesman.

ANNONS

Ni tror att mannen ärinblandadi knivattacken?

–Vihar fått in uppgifter om att han kan vara inblandad i detta med knivhuggandet, så vi får se här underonsdagsförmiddagen om han blir anhållen eller släppt.

Hade han kniv på sig?

– Det är ingetsom framgår i händelserapporten. Vi tog bilen i beslag i alla fall dåden visade sig vara stulen, säger Peter Adlersson.

Mannen i35-årsåldern är känd av polisen sedan tidigare. Han ärnu misstänkt för försök till dråp samt drograttfylleri.

ANNONS