Man gripen efter Youtube-hot mot mataffär

Polisen har gripit en man misstänkt för att ha hotat en Coopbutik på en mindre ort i Dalsland. Hotet ska ha uttalats i en video som lades upp på Youtube.
– Han är omhändertagen, dock inte i polisens förvar, säger August Brandt, polisens presstalesperson, till TTELA.

ANNONS
|

Polisen har gripit en man i 40-årsåldern, efter att han ska ha uttalat hot mot en Coopbutik i en mindre ort i Västsverige, enligt Aftonbladet. Enligt uppgifter till tidningen bröt polisens insatsstyrka upp dörren till mannens lägenhet

– Det blev en polisinsats och aktuell person greps. Det är en pågående undersökning om olaga hot, säger August Brandt till tidningen.

Enligt TTELA gäller det en ort i Dalsland. Tidningen skriver att videoklippet laddades upp tidigare i veckan och att mannen i det hotade personalen i butiken med att ska skära av halsen på dem och peta ut deras ögon.

ANNONS

– Det pågår en förundersökning om olaga hot, säger August Brandt, presstalesperson på polisen.

Mannen är inte längre gripen av polis.

– Han är omhändertagen, dock inte i polisens förvar, säger August Brandt till TTELA.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS