Man död i trafikolycka utanför Nossebro

En man i 65-årsåldern har avlidit i en singelolycka utanför Nossebro, rapporterar SVT Väst.

ANNONS

Det var vid klockan 18.20 på söndagskvällen som SOS larmades om en trafikolycka utanför Nossebro i Essunga kommun. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen.

Omkring två timmar senare meddelade polisen på sin hemsida att en man i 65-årsåldern dött till följd av olyckan.

– Det är fortfarande oklart hur det har gått till, det får utredningen visa. Bilen är beslagtagen för en teknisk undersökning. Anhöriga är underrättade, säger Mile Hristovski, vakthavande befäl på polisen region Väst.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS