Det har skett flera trafikolyckor under fredagsmorgonen i det hala väglaget. Bland annat körde en personbil på en plogbil utanför Lilla Edet. Bilden har inget med olyckan att göra (arkivbild).
Det har skett flera trafikolyckor under fredagsmorgonen i det hala väglaget. Bland annat körde en personbil på en plogbil utanför Lilla Edet. Bilden har inget med olyckan att göra (arkivbild). Bild: Johan Nilsson/TT

Flera trafikolyckor i morgontrafiken

Polisen har under fredagsmorgonen fått in flera larm om trafikolyckor i Västsverige. Bland annat kollidera en person med en plogbil på E45 i Lilla Edet. Polisen uppmanar till försiktighet.
– Det finns anledning att vidta extra försiktighet, säger Hans-Jörgen Ostler på polisen.

ANNONS
|

Låga temperaturer och nederbörd i form av snö under veckan har lett till hala vägar i Västsverige. Under fredagen har SMHI gått ut med en ny gul varning gällande snöfall norra Halland och södra Västra Götaland.

Precis som tidigare i veckan har det kommit in flera larm om trafikolyckor under tidig fredagsmorgon.

Strax innan klockan 6.00 krockade en personbil med en plogbil på E45 i höjd med Lilla Edet.

– Där har man skrivit en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

Vid 07.30 gick det trögt i trafiken på E6 i höjd med Mölndal i riktning mot Oslo efter att en lastbil och personbil varit inblandade i en olycka. I Kungälv de två personbilar krockat, vilket påverkade trafiken på väg 698.

ANNONS

Polisen har inga uppgifter om några personskador i samband med olyckorna. Polisen vill uppmana till till försiktighet i trafiken.

– Det är ju halt ute på vägarna så det finns all anledning att vidta extra försiktighet, hålla nere hastigheterna och planera sin körning, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS