Flera olyckor i svår halka

Tre personbilar har krockat på riksväg 40 i Bollebygd. Vägen var inledningsvis avstängd i riktning mot Göteborg. På platsen råder svår halka.

ANNONS
|

Vid 17.40 på söndagen kolliderade tre bilar med vardera en person på riksväg 40 mellan Kulla- och Grönkullamotet.

– Alla personer är ute ur bilarna, och är vakna och talbara. Ingen ska behöva åka till sjukhus, uppger Jan Kuusisto, inre befäl vid södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Han säger att det är ”väldigt, väldigt halt” på platsen.

– En knapp timme tidigare hade vi en singelolycka bara 400 meter från trebilskrocken. Det var en bil som hade snurrat runt. Föraren klarade sig utan skador.

Olyckan skedde i riktning mot Göteborg, och det kommer att vara begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen under den tid det tar att bärga två av de krockade bilarna.

ANNONS

Vid kvart över sex på söndagskvällen kolliderade två bilar på E6 söder om Stora Höga. Räddningstjänst och ambulans är på olycksplatsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS