Fem anhållna efter misstänkt människorov

Fem män mellan 20 och 30 år gamla har blivit anhållna misstänkta för olaga frihetsberövande alternativt människorov i Trollhättan. Händelsen uppdagades för polisen sent på måndagskvällen.
– Det här är ett ganska känsligt ärende, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

ANNONS
|

Under natten har polisen gjort en mängd förundersökningsåtgärder. De fem männen kunde gripas i Trollhättan på olika adresser.

– Det kom till vår kännedom att en man hade blivit bortförd mot sin vilja. Vi kommer fortsätta med ytterligare förundersökningsåtgärder. Det är ett ganska känsligt ärende så jag kan inte gå in på mer detaljer, säger Peter Adlersson.

Den utsatta mannen är i 20-årsåldern och fördes till sjukhus för kontroll men hade inga allvarliga skador.

De misstänkta männen anhölls av åklagare under tisdagen. De är misstänkta för olaga frihetsberövande alternativt människorov.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS